dinsdag 10 maart 2015

Op stap met de milieuboot.

We zijn met onze klas op de milieuboot geweest. We zijn er met de fiets naartoe gereden onder politiebegeleiding. Dan zijn we de boot opgestapt. Toen we vertrokken begonnen we met proefjes om te zien of de waterkwaliteit goed is voor de dieren en hoe we beter voor het milieu kunnen zorgen. Er zijn mooie en minder mooie plaatsen langs het kanaal. We hebben veel bijgeleerd en het was leuk.
Miro


We zijn op maandag 9 maart met de fiets naar de milieuboot geweest. We hebben gevaren op het zeekanaal Brussel-Schelde. We kregen er drie lessen. Eerst hebben we in het ruim in groepjes gewerkt. Ieder groepje moest zijn eigen taak maken en daarna vertellen aan de rest van de klas. Dan zijn we naar het labo geweest. We hebben water uit het kanaal genomen een daarmee hebben we proefjes gedaan. Daarna deden we proefjes met dieren. Bij de laatste les hebben we gezien wat er allemaal rond het kanaal te zien is. Ik vond het superleuk.
Max

Op 9 maart 2015 zijn we naar de milieuboot geweest. We hebben daar proefjes gedaan met dieren en nog meer dingen. De boot was superleuk. Als ik kon wil ik het nog eens doen.
Jetske





Geen opmerkingen:

Een reactie posten